Menu

 

Welkom bij Landgoed Bergzicht,


Landgoed Bergzicht is een 9 hectare groot landgoed waar u terecht kunt voor uw feesten, partijen, bruiloft, vergadering, seminars, heidagen et cetera. 

De locatie bestaat uit de voormalige ambtswoning: Villa Bergzicht de Orangerie, de voormalige bierbrouwerij De Raaf met Koetshuis en Laagherkelder en de voormalige kuiperij/ brouwerij met proeflokaal De Graaf van Heumen. De omliggende siertuin, park en landerijen maken het mogelijk om uw bijeenkomst zowel binnen als buiten te organiseren tot ongeveer 450 personen. De tuinen lenen zich voor de meest uiteenlopende gelegenheden. U ervaart een oase van rust op ons uitgebreide landgoed. Onze sfeer is informeel en huiselijk. Niet alleen wat betreft de verschillende ruimtes, ook onze keukenbrigade is flexibel. Fred, de eigenaar die zelf als chef-kok de scepter zwaait bereidt graag een bijzonder diner, een uitgebreid buffet of andere culinaire verrassing

Corona tijd: Wij zijn een locatie met veel ruimte en denken graag met u mee om te kijken naar de mogelijkheden om in deze tijd toch samen te komen, overleggen en vieren.

 

 Culinaire wandeltocht  https://wintersesmaken.nl  t/m 21 maart 2020

Winterse Smaken op Landgoed Bergzicht

 We hebben het juist nu extra nodig, lekker samen met collega’s of vrienden en familie genieten. Team Landgoed Bergzicht en Wouter Janssen van De Stijlwijzer zijn in mogelijkheden gaan denken en organiseren samen in de wintermaanden vanaf 01 nov een culinaire beleving verspreid over het Landgoed. Trek de dikke trui maar aan en waan je in een winterse outdoor wereld met veel lichtjes, vuurkorven en vooral heerlijke pure gerechten. Je wandelt in  3 uur naar 6 verschillende sfeervol ingerichte locaties op het Landgoed met ieder een eigen smaakbeleving bij of van het vuur. Om iedereen voldoende ruimte te geven, kunt u een met uw gezin of vrienden een tafeltje reserveren in een bepaald tijdsblok (site online vanaf 15 okt.) Als klein bedrijf (max 20 pers. per blok) is een tijdblok exclusief te reserveren en een groot bedrijf kan eventueel de gehele locatie exclusief reserveren om zo op een culinaire sfeervolle en veilige manier te geniet. 

12 t/m 17 februari: Winterse Smaken doe eens gek!!

 

De Paasparade 4 en 5 april:

 De paasbrunch in Coronaproof stijl: 4 sfeervolle plaatsen, 4x kinderspellen, 4x vooral lekker, 4x drankje naar keuze, bierliefhebbers verwennen we met een bierproeverijtje. Meer info volgt. 01 febr. 2020