Menu

Heel graag heten wij u welkom voor uw zakelijke bijeenkomst.                                                                   

 

In januari 2017 zijn een aantal van onze ruimtes geschikt gemaakt voor zakelijke bijeenkomsten. We zijn een welkome plek waar u zich thuis zal voelen en u zich volledig kunt richten op uw vergadering of andere bijeenkomst. U kunt erop vertrouwen dat alles geregeld wordt zoals afgesproken. Wij ontzorgen u graag gedurende uw hele bijeenkomst. Voor kleine vergaderingen is Villa Bergzicht een perfect locatie met meerder sfeervolle kamers. Grotere groepen zullen zich in de Orangerie en het Koetshuis op hun gemak voelen.

Bezig met onze nieuwe locatie: vergaderen in de keuken!!

Wij verzorgen graag voor u de lunch of een diner tijdens uw bijeenkomst. In de zomer kunt u met uw picknick even lekker naar buiten voor een ontspannen onderbreking of een heerlijke wandeling maken door onze tuin en park die op de zomerdag overigens ook de uitgelezen plek zijn voor een buitenbijeenkomst. Dit kan op het overkapte terras of onder de 250 jaar oude beuk.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom voor een lekkere kop koffie en een rondleiding over ons landgoed. Graag tot ziens!

 

Vergaderen informatie

 

Bekijk hier onze video:

Landgoed Bergzicht video