Menu

 AGENDA 
 

 

 

 

 

Fred's Zondag :

Wilt u eens gezellig, bourgondisch, landelijk komen eten in de Graaf van Heumen. (graag reserveren)

 

18 november: Raclette avond

Raclette menu: € 27,50 p.p. kinderen 5-12 jaar -50%

Fred's kippensoep met huisgemaakte kaasstengel

Smeltende kaas op de tafel

geserveerd met brood, rauwkostsalade, gedroogde hammen, druiven, gebakken aardappelen

( voor de niet kaasliefhebbers een heerlijke Graafse vleesspies)

Dessert: 

Vanille ijs met kaneelappeltjes en marsala sabayon

Graag bij reservering aangeven of er niet kaasliefhebbers en of mensen met een dieet bij zijn.

16 december: Winters wild

20 jan, 17 febr, 17 maart, 14 april, 

12 mei: Moeders middag

16 juni: Vaders Grill

 

Open dag Landgoed Bergzicht zondag 13 januari:

Leuke feestplannen, onze zakelijke ruimtes bekijken, informatie over de workshops en kruidenopleiding of gewoon nieuwsgiering...alle deuren staan open vanaf 13.00-16.00 uur.

Workshops / opleiding:

Interesse in kruiden en altijd al veel meer willen weten! 

Vanaf 02 februari start de Kruidenopleiding van de stadskruidentuin Nijmegen op Landgoed Bergzicht

Aanmelden/ informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 06-29116123

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Landgoed Bergzicht, ook voor al uw vergaderingen & trainingen in het groen!

Waarom uw Training en Vergadering bij Landgoed Bergzicht
 
Omgeving en sfeer zijn van grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van een zakelijke bijeenkomst. De meest creatieve ideeën komen tot stand op de meest inspirerende plekken. Heel graag inspireren wij u!
Ons landgoed biedt de perfecte omgeving om weg van alle drukte en stress een vergadering te organiseren. Graag laten wij u proeven van het landgoedleven met onze mooie tuin en park, sfeervolle stijlkamers in de oude ambtswoning of onze zonnige Orangerie.  Deze benoemde ruimtes zijn voor kleine tot middelgrote groepen inzetbaar. Heeft u een bijeenkomst voor een grote groep te organiseren? Onze Laagherkelder kan tot ongeveer 200 personen huisvesten. In combinatie met de buitenruimtes en overige kamers kunt u volop combineren.
De omliggende landerijen doen u vergeten dat u vlak bij de afslag van de A73 bent. (hoe handig is dat…).  Nijmegen centrum is slecht op 9 km afstand. We zijn makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen. 
Door de rustige ligging en ruimte zijn we zeer geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten.  Combineer uw vergadering met een zomerse dinertafel of wandel met uw gesprekspartners in de pauze over ons landgoed. Uw dag afsluiten met een drankje in ons gezellige proeflokaal behoort ook tot de mogelijkheden.
Onze diverse vergaderarrangementen geven u de mogelijkheid om snel en makkelijk te reserveren. Persoonlijke wensen zijn geen probleem, we denken graag met u mee om van uw bijeenkomst iets waardevols te maken. Het gebruik van audiovisuele middelen en draadloos internet zijn inbegrepen.
 
Heel graag heten wij u van harte welkom op ons Landgoed. 
Team Landgoed Bergzicht