Menu

 AGENDA 
 

 

 

14 jan.2018, Open Dag:

Voornemens om iets te komen vieren, gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden, of wil je je ouders laten zien waar het allemaal gaat gebeuren!

Tussen 13.00-16.00 uur mag je overal in de ruimtes rondlopen en de mogelijkheden bekijken. Ons proeflokaal is ook geopend voor een hapje & drankje.

 

 

 

 

 

 

 

15 april & 13 mei 2018: (o.b.v. Maartje Gruter Stadskruidentuin, Nijmegen)

 

Proef, ruik, voel en verwonder je tijdens de wandeling over de vele eetbare en geneeskrachtige planten. Door de verhalen, oude wijsheden en de toepassing van alle kruid, zullen jouw wandelingen hierna nooit meer hetzelfde zijn. Je zal steeds meer kruid ontdekken. 

Na de eetbare kruidenwandeling maak je een kruidige spijsolie en ontvang je een beschrijving van de wilde kruiden en recepten.

Tijdens de lunch laten we je verschillende gerechten met voorjaarskruiden proeven.

 

Aanvang 10.30 uur

Eindtijd 14.00 uur

Kosten € 45,- p.p.

 

 

 

 

 

 

Landgoed Bergzicht, ook voor al uw vergaderingen & trainingen in het groen!

Waarom uw Training en Vergadering bij Landgoed Bergzicht
 
Omgeving en sfeer zijn van grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van een zakelijke bijeenkomst. De meest creatieve ideeën komen tot stand op de meest inspirerende plekken. Heel graag inspireren wij u!
Ons landgoed biedt de perfecte omgeving om weg van alle drukte en stress een vergadering te organiseren. Graag laten wij u proeven van het landgoedleven met onze mooie tuin en park, sfeervolle stijlkamers in de oude ambtswoning of onze zonnige Orangerie.  Deze benoemde ruimtes zijn voor kleine tot middelgrote groepen inzetbaar. Heeft u een bijeenkomst voor een grote groep te organiseren? Onze Laagherkelder kan tot ongeveer 200 personen huisvesten. In combinatie met de buitenruimtes en overige kamers kunt u volop combineren.
De omliggende landerijen doen u vergeten dat u vlak bij de afslag van de A27 bent. (hoe handig is dat…).  Nijmegen centrum is slecht op 9 km afstand. We zijn makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen. 
Door de rustige ligging en ruimte zijn we zeer geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten.  Combineer uw vergadering met een zomerse dinertafel of wandel met uw gesprekspartners in de pauze over ons landgoed. Uw dag afsluiten met een drankje in ons gezellige proeflokaal behoort ook tot de mogelijkheden.
Onze diverse vergaderarrangementen geven u de mogelijkheid om snel en makkelijk te reserveren. Persoonlijke wensen zijn geen probleem, we denken graag met u mee om van uw bijeenkomst iets waardevols te maken. Het gebruik van audiovisuele middelen en draadloos internet zijn inbegrepen.
 
Heel graag heten wij u van harte welkom op ons Landgoed. 
Team Landgoed Bergzicht