Menu

 AGENDA 

 

16 juni: Vaders Spiesengril; € 27,50 p.p. (kinderen 5-12 jaar -50%). We starten met een gezellige tapasplank met diverse lekkernijen en een amuse soepje, daarna heerlijke spiesjes van de grill met diverse salades, frieten etc..Ter afsluiting een zomers dessert. €27,50 p.p. (kinderen 5-12 jaar-50%) Diëten graag aangeven bij de reservering.

07 juni, 21 juni en 05 juli: We luiden de zomer in met de Drie Toscaanse vrijdag avonden: lekker lang tafelen met familie, vrienden of romantisch met z'n tweeën onder de verlichte druivenranken* met een tafel vol lekkere salades, gedroogde hammen, roseval aardappeltjes, geroosterde gemarineerde groenten en heerlijke vis, vlees gerechten van de grill met een heerlijke salsa. Nog lekker even nagenieten met een kopje koffie en onze home made tiramisu. (kinderen een lekker ijsje)

€ 32,50 p.p. (kinderen 5-12 jaar -50%) diëten graag melden bij reservering 

* bij slecht weer binnen

 

Workshops / opleiding:

Interesse in kruiden en altijd al veel meer willen weten! Zie de mogelijkheden / workshops

 

 

Landgoed Bergzicht, ook voor al uw vergaderingen & trainingen in het groen!

Waarom uw Training en Vergadering bij Landgoed Bergzicht
 
Omgeving en sfeer zijn van grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van een zakelijke bijeenkomst. De meest creatieve ideeën komen tot stand op de meest inspirerende plekken. Heel graag inspireren wij u!
Ons landgoed biedt de perfecte omgeving om weg van alle drukte en stress een vergadering te organiseren. Graag laten wij u proeven van het landgoedleven met onze mooie tuin en park, sfeervolle stijlkamers in de oude ambtswoning of onze zonnige Orangerie.  Deze benoemde ruimtes zijn voor kleine tot middelgrote groepen inzetbaar. Heeft u een bijeenkomst voor een grote groep te organiseren? Onze Laagherkelder kan tot ongeveer 200 personen huisvesten. In combinatie met de buitenruimtes en overige kamers kunt u volop combineren.
De omliggende landerijen doen u vergeten dat u vlak bij de afslag van de A73 bent. (hoe handig is dat…).  Nijmegen centrum is slecht op 9 km afstand. We zijn makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen. 
Door de rustige ligging en ruimte zijn we zeer geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten.  Combineer uw vergadering met een zomerse dinertafel of wandel met uw gesprekspartners in de pauze over ons landgoed. Uw dag afsluiten met een drankje in ons gezellige proeflokaal behoort ook tot de mogelijkheden.
Onze diverse vergaderarrangementen geven u de mogelijkheid om snel en makkelijk te reserveren. Persoonlijke wensen zijn geen probleem, we denken graag met u mee om van uw bijeenkomst iets waardevols te maken. Het gebruik van audiovisuele middelen en draadloos internet zijn inbegrepen.
 
Heel graag heten wij u van harte welkom op ons Landgoed. 
Team Landgoed Bergzicht